28 maart 2024

De verkoop is gestart! Inschrijven kan tot vrijdag 12 april

Gisteren (woensdag 27 maart) is de verkoop van NoorderHorizon gestart! Het event bij Kade Z was heel erg druk bezocht, leuk dat jullie er waren! 

De verkoop is gestart! Inschrijven kan tot vrijdag 12 april

Inschrijven t/m 12 april 12u

Inschrijven voor één of meerdere woningen kan nog t/m vrijdag 12 april 12.00u. Op de website bij ‘woningaanbod’ zijn alle huizen te bekijken. Ook kun je alle verkoopstukken downloaden, denk bijvoorbeeld aan de verkooptekeningen, technische omschrijving en meerwerklijsten In je account staat een inschrijfformulier klaar.  Via dit formulier kun je aangeven welke woning jij wil kopen. Zodra je het formulier formulier hebt ingevuld kun je het definitief indienen.  Let op: het geven van een hartje in de vorige fase is niet voldoende om in aanmerking te komen voor een optie! Het formulier indienen kan t/m vrijdag 12 april 12.00 uur.

Ga naar het inschrijfformulier
Inschrijven t/m 12 april 12u

Lees het aankoopproces goed door zodat je precies weet wat je moet doen om in aanmerking te komen voor een huis of kavel!

Ga naar het aankoopproces

Krijg voorrang bij de toewijzing

Wil jij voorrang krijgen bij de toewijzing? Plan dan een oriëntatiegesprek in met NextHome, de hypotheekpartner van Dura Vermeer. Tijdens dit gesprek (wat gratis en vrijblijvend is) krijg je naast uitleg over duurzaamheidshypotheken ook te horen of een hypotheek (als die nodig is) haalbaar is. Ook worden de te verwachten maandlasten besproken. Zo weten jij en wij of een hypotheek haalbaar (kun je een hypotheek verkrijgen voor het benodigde bedrag) en betaalbaar (vind jíj dat er een betaalbare maandlast ontstaat, waarbij ook het leven nog leuk blijft) is. De oriëntatiegesprekken bij NextHome starten op dinsdag 19 maart en eindigen vrijdag 12 april.

Zorg dat je op tijd een gesprek aanvraagt. LET OP: het resultaat van de oriëntatiegesprekken weegt mee bij de toewijzing. Je hebt hiermee dus een voordeel bij de toewijzing. Als je graag in NoorderHorizon wil wonen raden we je dus zeker aan een oriëntatiegesprek in te plannen. Een oriëntatiegesprek bij NextHome vraag je aan door het intakeformulier in te vullen (zie downloads) en het vervolgens naar info@nexthome.nl te mailen. NextHome nodigt je dan vervolgens uit voor een gesprek.

Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op