21 december 2023

Update NoorderHorizon | Fijne feestdagen

Terwijl de feestdagen gezellig dichterbij sluipen en we ons hullen in een warme wintersfeer, hebben we goed nieuws waar je hopelijk blij van wordt. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de verkoopvoorbereidingen van de eerste fase. De verkoop van de eerste fase start naar verwachting begin volgend jaar. We laten je graag een sneak preview zien!

Update NoorderHorizon | Fijne feestdagen

Sneak preview

De ontwerpen van de woningen zijn goedgekeurd door welstand en we kunnen dus door met de verdere ontwikkeling. Als alles volgens planning verloopt starten we komend voorjaar al met de grondwerkzaamheden. Het beeld is nog een concept. We werken nog volop aan de ontwerpen. Na de kerstvakantie kunnen we je meer en andere beelden tonen. 

Sneak preview

Hypotheeknieuws

En er is meer goed nieuws, want vanaf 1 januari 2024 krijg je aanzienlijk meer hypotheekruimte wanneer je een energiezuinige woning koopt. En andersom: hoe lager het label, hoe minder je kunt lenen. Weer een extra reden om te kiezen voor nieuwbouw. Houd onze socials en deze nieuwsbrief in de gaten voor het laatste nieuws.

Hypotheeknieuws

Fijne feestdagen!

Laten we samen het glas heffen op de feestdagen en op alle mooie avonturen die het nieuwe jaar voor ons in petto heeft. Fijne kerstdagen vol gezelligheid en warmte gewenst. Op naar een fantastisch 2024!

Fijne feestdagen!

Vragen? We zijn er voor jeĀ 

Het kopen van een nieuwe woning is een spannende gebeurtenis. Er komt veel bij kijken. Logisch dat je veel vragen hebt! Over hoe het kopen van een nieuwbouwwoning werkt en wat jouw mogelijkheden zijn. Lees alvast de veelgestelde vragen of neem contact op met onze makelaars.

Contact
Vragen? We zijn er voor je